Versiering van Karton

Slingers en andere feestversiering kun je kopen in de winkel. Maar met wat karton, een scherp mesje, een snijblad en kleurplaten maak je zelf iets wat een ander niet heeft hangen. 

Read more »

Halloween pinterest ideas

Hoewel sommige zaken het best door een volwassenen gemaakt kunnen worden, blijft het leuk om de kinderen erbij te betrekken. Bij ons thuis is het dus meestal een mix van beide. Een beetje van Teatske (de andere vinden het niet zo leuk meer om te doen) en een beetje van mem.

Read more »

Diy paas decoratie

Net zoals met kerst en sinterklaas kun je voor Pasen diversen leuke dingen maken. In deze blog laat ik zien wat wij hier zo al gemaakt hebben de afgelopen jaren

Read more »

Halloween kaarsen maken

Elk jaar weer is de maand voor Halloween (31 okt) ons huis in teken van herfst en monsters. De komende tijd zal dus voornamelijk in teken staan van herfst en Halloween.  We beginnen simpel.

Read more »

sinterklaas decoratie maken

Je kunt natuurlijk van alles in de winkel kopen.  Met discussie verantwoordde,  tot geen idee of ze nou zwart of wit zijn pietjes. Van plastic in vele kleuren voor een prikkie.  Of ongelooflijk wat duur op diversen internet verkooppunten.  

Read more »

Diy kerstversieringen

Kerstversiering voor in de boom of voor het raam maak je heel gemakkelijk zelf. In deze blog beschrijf ik een aantal werkjes die ik voorgaande jaren al heb gemaakt

Read more »